Over Frieson

De mensen achter uw verkoopsucces!

Frieson is in 2010 opgericht door de Nederlanders Xander Machiels en Hendrik Schreuder. Gedreven door een passie voor ecommerce ondersteunen Xander en Hendrik bedrijven die met het verkopen op eBay en Amazon beginnen, en bedrijven die hun online verkopen willen optimaliseren.

 

Xander en Hendrik hebben ruim vijf jaar op het Europese hoofdkantoor van eBay in Berlijn gewerkt. Als trainer van het Belgische en Nederlandse medewerkersteam en later als key account manager voor de Belgische en Nederlandse topverkopers beschikt Xander over jarenlange ervaring in het verkoopproces op eBay. Ook Hendrik begon als key account manager en adviseerde zakelijke verkopers over het handelen op eBay. Beiden beschikken over gedetailleerde know-how in de software van de Verkoopmanager Pro, Turbo lister en Afterbuy. Samen hebben zij in 2007 het account management-systeem voor eBay Nederland en België opgebouwd.

Om de verschillen tussen eBay en Amazon in detail te leren kennen, begonnen Xander en Hendrik om zelf artikelen op zowel eBay als Amazon te verkopen. Met hun langjarige eBay verkoopervaring leerden zij snel hoe op Amazon succesvol producten te verkopen. Zo beheersen beiden de fijne kneepjes van het online verkopen in binnen- en buitenland.

 

Frieson heeft zelf meerdere accounts in onder andere Italië, Frankrijk, Groot-Brittanië en Duitsland. Hiermee worden verschillende producten aangeboden via eBay, Amazon en een eigen webshop in Nederland. Het kantoor en het magazijn van Frieson zijn gevestigd in Berlijn.