Account Handling

eBay en Amazon Account Handling voor internationale internetverkopen

De Account Handling service die Frieson biedt is de ideale manier om uw afzetmarkt te vergroten en uw producten internationaal via internet te verkopen. In Europa zijn Duitsland, Groot-Brittanië, Frankrijk en Italië landen met veel internetgebruikers. En deze potentiële klanten bereikt u uitstekend via eBay en Amazon. Met onze account management service doen wij daarbij het volgende voor u:

Opzetten eBay en/of Amazon account

Wij openen voor u de eBay of Amazon account en richten de account in. Hiervoor hebben wij uw zakelijke gegevens nodig (bankgegevens, adres, KVK-nummer etc.). Zodra de account is opgezet kunt u direct starten met de verkoop op het door u gewenste platform.

Design en inhoud van de artikelbeschrijving

Een aansprekend design en een correcte en volledige artikelbeschrijving zijn belangrijke factoren voor succesvolle online verkoop. Wij helpen u bij het creëren van een eigen design en geven aan welke informatie in de artikelbeschrijving belangrijk is om succesvol te verkopen.

Artikelen online plaatsen

Als het design en de artikelbeschrijving klaar zijn, zorgen wij ervoor dat de objecten op de juiste manier online geplaatst worden. Dit wordt het “listen” van objecten genoemd. Hierbij kijken we onder meer naar passende categorie, online activiteit van de concurrentie, veilingmodel of vaste prijs, en zichtbaarheid van objecten.


Externe software voor eBay

Het gebruik van externe software is in veel gevallen een ideale oplossing om producten snel en in verschillende landen aan te bieden. Dergelijke software zorgt voor een snelle en overzichtelijke verkoopafwikkeling, maakt voorraadbeheer eenvoudig, en levert actuele rapportagegegevens. Frieson adviseert u met betrekking tot de te gebruiken software en zorgt dat de software wordt ingericht en optimaal wordt gebruikt.


Rapportage

Iedere handelaar weet: “meten is weten”! Wij houden u regelmatig met op maat gesneden rapportage op de hoogte van uw verkopen. Zo houdt u een exact overzicht hoe uw online activiteiten verlopen en welke trends zich ontwikkelen.


Regelgeving op eBay en Amazon

Frieson houdt nauwlettend bij of uw account aan alle eBay/Amazon vereisten voldoet. Ook worden de wijzigingen binnen eBay en Amazon regelgeving bijgehouden. Noodzakelijke aanpassingen in uw account voeren wij voor u uit.


Klantenservice

Wij beantwoorden de binnengekomen vragen via eBay en/of Amazon voor u. Elke vraag wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.