Handelsassistent

De Handelsassistent is de perfecte combinatie van Account Handling en Fulfilment

Bij de Handelsassistent service neemt Frieson het gehele verkoopproces -inclusief voorraadbeheer en verzending- van u over. Wij verkopen uw producten via de eigen Frieson accounts op eBay en/of Amazon. Frieson beschikt over een eigen veilig en ruim magazijn in Berlijn, van waaruit wij de producten verzenden.

Gunstige verzendkosten

De verkochte items worden veilig verpakt en de pakketten worden nog dezelfde dag verzonden. Frieson verstuurt dagelijks grote hoeveelheden pakketten met DHL. Doordat wij de paketten versturen tegen het Duitse binnenlandse tarief van DHL spaart u hierbij ook aan verzendkosten! Via deze verzendpartner worden de producten ook internationaal verstuurd. Alle verzendingen zijn volledig verzekerd.

Retouradres in Duitsland

Een consument heeft het recht producten te retourneren. Frieson beschikt over een retouradres in Duitsland, tevens zorgen wij voor een correct en efficiënt verloop van dit proces.

Het verschil tussen Handelsassistent en fulfilment

Fulfilment houdt in dat de verkoper zelf de producten verkoopt. De logistiek, opslag en verzending besteedt de verkoper uit aan daarin gespecialiseerde aanbieders. Het outsourcen van deze activiteiten bespaart de verkoper tijd, geld en fysieke opslagruimte.

De Frieson Handelsassistent service biedt de unieke combinatie van Account Handling èn een efficiënt en kostenbesparend fulfilment-proces. Het gehele verkoopproces tijd- en kostenbesparend uit dezelfde hand. Zo kunt u uw tijd aan andere belangrijke zaken besteden!